Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Δια-σχολικός διαγωνισμός

"...Το Consumer Classroom, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ξεκινά τον δεύτερο ετήσιο Διασχολικό Διαγωνισμό του. Καλούμε όλα τα δευτεροβάθμια σχολεία από κάθε γωνιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης να συμμετάσχουν, να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους και να εργαστούν ομαδικά πάνω στο εξής θέμα: Διαδικτυακές Αγορές.
Αυτό το κεντρικό θέμα σας προσφέρει μια ποικιλία επιμέρους θεμάτων, όπως η επιλογή των καλύτερων προϊόντων, η εύρεση των καλύτερων τιμών, οι ασφαλείς διαδικτυακές αγορές, τα οφέλη από τους κανονισμούς της Ε.Ε. και της κάθε χώρας, οι αγορές σε γειτονικές χώρες, η δύναμη της διαδικτυακής διαφήμισης κ.λπ.
Εξαρτάται από εσάς και την τάξη σας να αποφασίσετε ποια πτυχή των διαδικτυακών αγορών επιθυμείτε να διερευνήσετε. Για να βοηθηθείτε στην προετοιμασία αυτού του έργου, σας προσφέρονται πολλοί ποιοτικοί διδακτικοί πόροι στον δικτυακό μας τόπο:http://www.consumerclassroom.eu/resources.
Αυτό το έργο θα σας μεταφέρει εκτός των ορίων της τάξης σας – θα πρέπει να συνεργαστείτε με κάποιο άλλο ευρωπαϊκό σχολείο! Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που διατίθενται στον δικτυακό τόπο Consumer Classroom μπορείτε να έρθετε σε επαφή με κάποιο συνεργαζόμενο σχολείο στην Ευρώπη για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε μια διαπολιτισμική διδακτική εμπειρία..."

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό και τα έπαθλα, στην επίσημη ιστοσελίδα του Consumer Classroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου