Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Καλοκαιρινή γιορτή με τους αγαπημένους ήρωες της Disney

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους στην πιο συναρπαστική ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013, στις 12 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Πάμε διακοπές με την Disney;
Διαλέξτε τον αγαπημένο σας ήρωα και ελάτε να παίξουμε  το πιο συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Ελάτε να ανακαλύψουμε τα καλοκαιρινά βιβλία της Disney και να διασκεδάσουμε με τα παιχνίδια, τους γρίφους και τις δοκιμασίες  που έχουν ετοιμάσει οι αγαπημένοι μας ήρωες!
Η ηθοποιός και εμψυχώτρια Μαρία Τερζάκη θα σας ξεναγήσει σε ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της μάθησης και της ψυχαγωγίας.

Βάλτε τα δυνατά σας, ξεκινάμε!

Σας περιμένουμε όλους και όλες για να υποδεχτούμε ένα όμορφο καλοκαίρι γεμάτο περιπέτεια!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Στο τέλος της εκδήλωσης σας περιμένουν  πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και δώρα με τους ήρωες της Disney (βιβλία, DVD, αφίσες). 
Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση  θα δοθούν δωράκια!

Οι δραστηριότητες βασίζονται στη νέα σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων της Disney Διακοπές που απευθύνονται σε παιδιά που τελείωσαν το Νηπιαγωγείο, την Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού. 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
Με τα βιβλία της σειράς Διακοπές με την Disney τα παιδιά περνούν ευχάριστες και δημιουργικές ώρες παρέα με τους αγαπημένους τους ήρωες από τον συναρπαστικό κόσμο της Disney. Έτσι, αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους με παιγνιώδεις δραστηριότητες χάρη στις οποίες επαναλαμβάνουν μεθοδικά τη σχολική ύλη –όπως ορίζεται από το Πρόγραμμα Σπουδών για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό και περιλαμβάνεται στα σχολικά βιβλία– ενώ καλλιεργούν τις δεξιότητές τους και ασκούν την κριτική τους ικανότητα.
Όλα τα βιβλία διαθέτουν πολύχρωμα αυτοκόλλητα και θα τα βρείτε ΕΔΩ.

• Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους τους μαθητές (ηλικίας από 4 ετών) του σχολείου σας για την εκδήλωση.
• Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος). Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της.
• Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.
• Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ. 

Όσοι από εσάς είστε μέλη της ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑΣ, του Kid Club των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, έχετε προτεραιότητα για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση. Δηλώστε πρώτοι συμμετοχή έως την Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013.

Πηγή: Ενημερωτικό μήνυμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου