Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Η "Αμυμώνη - Σύλλογος Θεσσαλονίκης" στο "Cobολόι".

Αγαπητοί γονείς και φίλοι της "Αμυμώνης-Θεσσαλονίκης",
οι φίλοι μας από "το Σχολείο της Φύσης" ετοιμάζουν ένα εξαιρετικό τριήμερο (από Παρασκευή 17 μέχρι Κυριακή 19 Μαίου) στις εγκαταστάσεις του στον Τρίλοφο.
Η "Αμυμώνη - Σύλλογος Θεσσαλονίκης" θα βρίσκεται εκεί για να συμμετέχουν τα παιδιά και οι οικογένειές της σε αυτή την καταπληκτική, ξεχωριστή δράση "Cobολόι".
Ειδικά το Σάββατο 18 Μαίου, ο Σύλλογός μας θα βρίσκεται εκεί, παρέα με άλλους Συλλόγους, προβάλλοντας το έργο του και προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε ψυχαγωγικά παιχνίδια.
Περισσότερα στοιχεία για το Σχολείο της Φύσης και πού βρίσκεται, στη διεύθυνση http://www.sxoliotisfysis.gr/, και περισσότερα στοιχεία για τα cob στη διεύθυνση http://www.cob.gr/.

Στη συνέχεια στέλνουμε το μήνυμα της φίλης μας Βέτας, γιατί πιστεύουμε πως δεν μπορούμε να εκφράσουμε καλύτερα αυτό που περιμένει όσους παραβρεθούν. 

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Αγαπητοί γονείς και φίλοι
σας υπενθυμίζουμε το τριήμερο δράσεων που ετοιμάζουμε και παρακαλούμε να το προωθήσετε όπου μπορείτε.
Είναι εξαιρετικές εμπειρίες ζωής για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους, από αυτές που μας κάνουν πιο πλούσιους, γιατίόπως είπε και ο Άρης (νήπιο) στην τάξη του, πλούσιος δεν είναι αυτός που έχει πολλά λεφτά αλλά αυτός που έχει πολλές εμπειρίες.
Το πρόγραμμα είναι εξαιρετικό και ξεκινάει την Παρασκευή με θεμελίωση του Φούρνου και κοσκίνισμα χώματος και λασπόλουτρο(φωτο).
Το Σάββατο πάλι λασπόλουτρο, για να γίνουν τα τούβλα και θα προχωρήσουμε στην κατασκευή του φούρνου και παράλληλα θα έχουμε τις εθελοντικές δράσεις με δραστηριότητες, μουσικό συγκρότημα, παχνίδια, σουβλάκια και άλλα πολλά.
Και την Κυριακή θα ολοκληρώσουμε το φούρνο και το παγκάκι που θα φτιάξουμε με τον ίδιο τρόπο και θα τα ζωγραφίσουμε.
Σας περιμένουμε εσάς και τους φίλους σας με τον πιο θετικό σας εαυτό, όπως λέμε στην αφίσα και με δεύτερες αλλαξιές. Έτσι αλλάζει ο κόσμος!!!

Με εκτίμηση Βέτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου