Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Απολογισμός Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τζούντο Τυφλών 2013

Πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο Ανδρών - Γυναικών με Τύφλωση & Προβλήματα Όρασης για την αγωνιστική περίοδο 2013, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013 στην Κατερίνη με την συνεργασία της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και του Αθλητικού Συλλόγου ΣΑΚΟΥΡΑ Κατερίνης.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξήχθη στο πλαίσιο του Διεθνούς Τουρνουά Τζούντο ΣΑΚΟΥΡΑ Κατερίνης και ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Νικολάκαρος, τόνισε.
«Οι αγώνες αυτοί ήταν κριτήριο για τους αθλητές που θα πλαισιώσουν την Εθνική ομάδα που θα συμμετέχει στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τζούντο Τυφλών που θα πραγματοποιηθεί στην Ουγγαρία από τις 2 έως τις 7 Δεκεμβρίου 2013. Το επίπεδο των αθλητών είναι ικανοποιητικό αλλά ο αριθμός συμμετοχών περιορισμένος. Ωστόσο, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά τη δική μου αλλά και της Ομοσπονδίας προκειμένου περισσότεροι νέοι αθλητές με προβλήματα όρασης να ασχοληθούν με το Τζούντο παρόλα τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν». 

Τα αποτελέσματα των αγώνων βρίσκονται στην κατηγορία
ΑΘΛΗΜΑΤΑ<ΤΖΟΥΝΤΟ<ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 

Πηγή: ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου