Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Vodafone World of Difference - Συνεχίζουμε να στηρίζουμε αυτούς που θέλουν να κάνουν τη «διαφορά»

Το πρόγραμμα «Vodafone World of Difference» υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα και, φέτος, δίνει τη δυνατότητα σε δέκα (10) άτομα να εργαστούν για έξι (6) μήνες στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό που θα επιλέξουν και να συμβάλουν στην κάλυψη ουσιαστικών αναγκών της κοινωνίας.

Για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν έρθει σε επαφή με τον οργανισμό στον οποίο θέλουν να εργαστούν, και να συμφωνήσουν σε ένα συγκεκριμένο έργο για την περίοδο απασχόλησής τους. Η ανθρωπιστική και κοινωφελής αξία, τα μετρήσιμα αποτελέσματα καθώς και το εφικτό της υλοποίησης του έργου αποτελούν τα βασικά κριτήρια αξιολόγησης των αιτήσεων. Επίσης, θα ξεχωρίσουν εκείνες οι αιτήσεις που προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητες, τη γνώση, αλλά και τα κατάλληλα προσόντα των υποψηφίων τους.

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Vodafone World of Difference», μπορούν να επισκεφθούν το www.vodafone.gr/world-of-difference από τις 16 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 13 Οκτωβρίου 2013. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι οι υποψήφιοι να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να είναι κάτοικοι Ελλάδας.

Το πρόγραμμα «Vodafone World of Difference» ξεκίνησε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2010 και έχει μέχρι σήμερα αναδείξει 14 νικητές, που εργάστηκαν στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους σε περιοχές σε όλη την Ελλάδα, όπως Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πάρο και Πρέσπες, προσφέροντας σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία. 

Μέχρι σήμερα, το πρόγραμμα εφαρμόζεται από τη Vodafone σε 22 χώρες με μεγάλη επιτυχία, έχοντας δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους από 3.025 επιτυχόντες να εργαστούν στον οργανισμό της επιλογής τους.

Πηγή: eurocharity

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου