Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Μια Κυριακή στην ActionAid με την οικογένειά σας

Ταξίδι στις γειτονιές του κόσμου! 

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι αυτή την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ξεκινούν τα οικογενειακά μας προγράμματα στo εκπαιδευτικό κέντρο της ActionAid "Ένας Κόσμος Άνω Κάτω" 

Γονείς και παιδιά, θείοι και ανίψια ή απλώς φίλοι μεγάλοι και μικρότεροι «κόβουν» το εισιτήριό τους και «ταξιδεύουν» με αεροπλάνο σε χώρες μακρινές.

Προσγειώνονται σε μια άλλη πραγματικότητα, όπου μαζί ανακαλύπτουν εικόνες και μυρωδιές από χώρες πολύ διαφορετικές από τη δική μας, αγγίζουν αυθεντικά αντικείμενα, παίζουν, διασκεδάζουν αλλά και προβληματίζονται.

Στα οικογενειακά μας προγράμματα δεν υπάρχουν μικροί και μεγάλοι, μόνο άνθρωποι με ωραίες ιδέες. Άνθρωποι που πιστεύουν ότι η παγκόσμια φτώχεια είναι ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια προβλήματα και θεωρούν ότι είναι σημαντικό τα σημερινά παιδιά να εξελιχθούν σε ενεργούς παγκόσμιους πολίτες.

Σας περιμένουμε , είτε είστε υποστηρικτές της ActionAid είτε όχι!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες (30) και είναι απαραίτητη η κράτηση (για το πρόγραμμα 29/9) έως την Παρασκευή 27/9 στις 14:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν. 


Πηγή: newsletter ActionAid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου