Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς Καλαμαριάς

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Καλαμαριάς.

Κατάθεση δικαιολογητικών από Δευτέρα 20 Μαϊου 2013 έως και τη Δευτέρα 17η Ιουνίου 2013.

Για την εγγραφή απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Αίτηση του γονέα ή κηδεμόνα του παιδιού (έντυπες αιτήσεις όπου αναφέρονται τα δικαιολογητικά υπάρχουν στους παιδικούς σταθμούς, στα Κ.Ε.Π και στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμαριάς , www.kalamaria.gr.

Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού ή πιστοποιητικό γέννησης. 

Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δυο γονείς εργάζονται και επικυρωμένη βεβαίωση ενσήμων από το Ι.Κ.Α, προκειμένου για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.

Βεβαίωση γιατρού για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού. 

Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του οικονομικού έτους 2012. 

Υπεύθυνη δήλωση για την οικογενειακή κατάσταση των γονέων του παιδιού. 

Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται κάθε φορά από τις ισχύουσες διατάξεις. 

Στους παιδικούς σταθμούς γίνονται δεκτά παιδιά από 2 ½ μέχρι 5 ετών (να συμπληρώνουν τα 2 ½ μέχρι την 31η Αυγούστου 2013). 

ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΗΠΙΩΝ 

Οι επανεγγραφές αφορούν τα νήπια που φοιτούν στους σταθμούς μας και επιθυμούν να παραμείνουν και για το σχολικό έτος 2013-2014. 

Δικαιολογητικά για την επανεγγραφή παιδιού στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς δεχόμαστε από τη Δευτέρα 20 Μαϊου 2013 έως και τη Δευτέρα 17η Ιουνίου 2013.

Δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν: 

Αίτηση του γονέα ή κηδεμόνα του παιδιού (έντυπες αιτήσεις όπου αναφέρονται τα δικαιολογητικά υπάρχουν στους παιδικούς σταθμούς και στα Κ.Ε.Π · Βεβαίωση γιατρού για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού. 

Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δυο γονείς είναι εργαζόμενοι καθώς και βεβαίωση αγοράς ενσήμων επικυρωμένη από το Ι.Κ.Α. 

Οι αιτήσεις συμπληρωμένες με τα δικαιολογητικά θα παραδίδονται στα γραφεία Διοίκησης του Δ.Ο.Π.Α &Α.Π.Η Καλαμαριάς (Εθν.Αντίστασης και Ικάρων ) Φοίνικας αλλά και στους παιδικούς σταθμούς.

Πηγή: cityportal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου