Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Τριήμερο ανοιξιάτικων εκδηλώσεων στον «Αγ. Παντελεήμονα»

Μπαζάρ με εικαστικές δημιουργίες των περιθαλπομένων, θέατρο, χορός και μουσική πλαισιώνουν τις ανοιξιάτικες εκδηλώσεις του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο Αγ. Παντελεήμων».

Οι εκδηλώσεις με τίτλο «Up-ρίλιος pARTy 2013» ξεκινούν την Παρασκευή 26 Απριλίου, με την θεατρική παράσταση «Φωνάζει ο κλέφτης» του Δημήτρη Ψαθά που θα δώσει η θεατρική ομάδα του 2ου Γενικού Λυκείου Αμπελοκήπων, στις 11 το πρωί, στο αμφιθέατρο του θεραπευτηρίου, (7ο χιλιόμετρο της οδού Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά).

Την Κυριακή, 28 Απριλίου, στις 6 το απόγευμα, τα συγκροτήματα «Παρα…πενιές» και «Falcons» θα δώσουν συναυλία στο «Fix Art» (περιοχή Fix). Στον ίδιο χώρο, θα λειτουργεί μπαζάρ με εικαστικές δημιουργίες που έκαναν με μεράκι και φαντασία οι περιθαλπόμενοι του τομέα ανοικτής και κλειστής φροντίδας του θεραπευτηρίου. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των περιθαλπομένων και έχει οριστεί τιμή εισόδου 3 ευρώ.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα, 29 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα, στο θέατρο Κήπου, (περιοχή ΧΑΝΘ). Η ομάδα χορού του θεραπευτηρίου θα συμμετάσχει στην παράσταση «ΧαρτΑετοί» που θα δοθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το «Σωματείο Καθηγητών Χορού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου