Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου δίνει φωνή στο «Μαργαρίτα»

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου στις 20.00 στο μαγευτικό κήπο του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας στην Π. Πεντέλη, τo Eργαστήρι Ειδικής Αγωγής για νέους με νοητική υστέρηση «Μαργαρίτα» διοργανώνει την ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του με σκοπό την προβολή και ενίσχυση του έργου του.

Το «Μαργαρίτα» σας προσκαλεί στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του με την οποία καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με μια μαγευτική βραδιά με θέατρο και τραγούδι.

Οι σπουδαστές του «Μαργαρίτα» ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους ανεβάζοντας την επίκαιρη θεατρική παράσταση «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!» και η Ελένη Τσαλιγοπούλου «ανοίγει» τις καρδιές μας και μας ταξιδεύει με τα τραγούδια της και τη ζεστή εκφραστική φωνή της!

Με την ευγενική φωνή της κάνει τη φωνή του «Μαργαρίτα» ακόμα πιο δυνατή!

Στην εκδήλωση αυτή θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τη δράση και τις δραστηριότητες μας για νέους νε νοητική υστέρηση και να στηρίξετε το μη κερδοσκοπικό έργο μας.

Από το 1979 που λειτουργούμε, στόχος μας στο «Μαργαρίτα» είναι η μέγιστη δυνατή αυτονομία των νέων με νοητική υστέρηση προσφέροντάς τους συνεχή εκπαίδευση, επαγγελματική κατάρτιση και απασχόληση, ενώ ενισχύουμε και υποστηρίζουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.

Ελάτε να ενισχύσουμε μαζί αυτή την υπέροχη βραδιά, προσφέροντας τη δυνατότητα στο «Μαργαρίτα» να συνεχίσει το πολύτιμο έργο τους και στους νέους με νοητική υστέρηση ένα καλύτερο μέλλον.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ. 210-3608366.
Μέσω internet: www.ticketpro.gr
Στα γραφεία του «Μαργαρίτα»: Μεσολογγίου 4-6, Νέα Πεντέλη.
Περισσότερες πληροφορίες: 210-8044812, 6936141335, www.eeamargarita.gr
 
Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου