Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ιστότοπος: GreekusedBooks

Η GreekusedBooks δημιουργήθηκε με απώτερο σκοπό να διευκολύνει την αγορά και πώληση πανεπιστημιακών βιβλίων κυρίως μεταξύ φοιτητών. Στόχος μας είναι ο ιστοχώρος αυτός να αποτελέσει σημείο επαφής για τους φοιτητές (και όχι μόνο) που επιθυμούν να πουλήσουν ή/και να αγοράσουν μεταχειρισμένα πανεπιστημιακά ή άλλα βιβλία.

Πέρα από τη δυνατότητα καταχώρισης βιβλίων («Καταχώριση Βιβλίου» [μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες]) όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να αναζητούν διαθέσιμα βιβλία («Ανεύρεση Βιβλίου»), να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για μη διαθέσιμα βιβλία («Ζητείται...Βιβλίο»), όπως επίσης και να ενημερώνονται για όλα τα βιβλία για τα οποία υπήρξε δήλωση ενδιαφέροντος («Κατάλογος Ζητούμενων Βιβλίων»).

Θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι όλες οι συναλλαγές γίνονται απευθείας από τους εκάστοτε ενδιαφερομένους και ότι η ιστοσελίδα ουδεμία ευθύνη φέρει για τις συναλλαγές αυτές. Τα βιβλία μπορούν είτε να παραδίδονται διά χειρός, είτε να αποστέλλονται ταχυδρομικώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα μέλη της GreekusedBooks έχουμε εξασφαλίσει ειδικές τιμές από την GAP Akis Express.

Για τυχόν σχόλια και εισηγήσεις προς βελτίωση της ιστοσελίδας μη διστάζετε να επικοινωνείτε μαζί μας. Eπίσης, ακολουθήστε μας στο Twitter για να ενημερώνεστε άμεσα για νέες καταχωρίσεις βιβλίων.

Ευελπιστούμε ότι η προσπάθειά μας θα ευοδωθεί. Καλή περι-διάβαση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου