Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Γιορτή Χριστουγέννων- Παιδί & Οικογένεια

ΔΩΣΤΕ ΑΓΑΠΗ -ΔΩΣΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ
Φέρνουμε τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ στις οικογένειες που δεν μπορούν να γιορτάσουν
Ας υποστηρίξουμε όλοι τη γιορτή των Χριστουγέννων που θα πραγματοποιηθεί στις 14 & 15 Δεκεμβρίου, ημέρες Παρασκευή & Σάββατο αντίστοιχα, στην οδό Βείκου 79 στο Κουκάκι.

ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι η ΠΑΙΔΙ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ φροντίζει 4.500 οικογένειες απόρων με ανήλικα παιδιά, δράση που τα τελευταία 4,5 έτη αποσκοπεί στο να διαφυλάξουμε παιδιά και ενήλικες από την πείνα, την ψυχολογική κατάρευση και την αποτροπή τους από το να γίνουν άστεγοι.
Ολες οι οικογένειες έχουν περάσει από έλεγχο και η καθημερινή επαφή μας μαζί τους λόγω διανομών επιτρέπει να παρακολουθείται την εξέλιξη του βιοτικού τους επιπέδου και αναγκών τους. 

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Η συγκέντρωση χρημάτων προκειμένου να συνεχιστούν οι διανομές στις 4.500 οικογένειες απόρων με ανήλικα παιδιά κάθως και η συνάντηση των οικογενειών αυτών με εύπορες οικογένειες που στηρίζουν την δράση.

Το συγκεκριμένο εορταστικό διήμερο,θα περιλαμβάνει δωρεάν φαγητό και αναψυκτικά για όλους,πλούσια δώρα για όλα τα παιδιά των οικογενειών που θα παραβρεθόυν αλλά και δώρα για όλους τους ενήλικες και μια σειρά από μουσικά συγκροτήματα που θα αναλάβουν την ψυχαγωγία μας ξεκινώντας απο τις 11 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ.

Επιπρόσθετα στην λαχειοφόρο όπου το κόστος κάθε λαχνού θα ανέρχεται στα 5 ευρώ για τους ενήλικες και στα 2,5 ευρώ για τα παιδιά, όλοι θα κερδίζουν και τα παρακάτω τέσσερα δώρα

1)εισιτήρια θεατρικών παραστάσεων (ενηλίκων και παιδικές)
2)ένα ρούχο της επιλογής του καθενός
3)ένα κουρεμα από αλυσίδα κομμωτηρίων σε 5 σημεία στην Αθήνα
4)ένα χτένισμα από αλυσίδα κομμωτηρίων σε 5 σημεία στην Αθήνα

Στο τέλος της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση όπου ο νικητής θα κερδίσει ένα ταξίδι 2 ατόμων σε 5 αστέρων ξενοδοχείο με ημιδιατροφή στην περιοχή Μικρό χωριό στο Καρπενήσι .

Βοηθήστε τις οικογένειες αυτές να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα όπως όλοι μας.


Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου