Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ιστορίες για τέρατα, εξωγήινους και άλλα παράξενα όντα… στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας

Ελάτε να ξε-φοβηθούμε παρέα διαβάζοντας βιβλία για μερικά από τα πιο αλλόκοτα όντα που γέννησε η φαντασία του ανθρώπου… Δηλώστε συμμετοχή τώρα, ελάτε με τους γονείς και τους φίλους σας… Με τη μουσειοπαιδαγωγό Ανθή Χρυσοπούλου.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, 4.00-5.00 και 5.30-6.30 το απόγευμα
«Το Γκρούφαλο» των Τ. Ντόναλτσον & Α. Σέφλερ. Ανάγνωση ιστορίας που συνοδεύεται από μια σχετική δραστηριότητα. Για παιδιά 4-6 ετών και τους συνοδούς τους. Με Προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης. (Μία συνάντηση).

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, 5.00 – 7.00 το απόγευμα
«Με τα χεράκια μου!!». Η χαρά του χειροποίητου και της αξιοποίησης παλιών και παραμελημένων αντικειμένων & υλικών σε πλήθος εφαρμογές. Στην πρώτη μας συνάντηση φτιάχνουμε σημειωματάρια με ύφασμα και χαρτί. Για ενήλικες και παιδιά από 13 ετών και πάνω. Με Προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, 4.00-5.00 και 5.30-6.30 το απόγευμα
«Τα τέρατα δεν αγαπούν το φεγγάρι» της Μ. Σατραπί. Ανάγνωση ιστορίας που συνοδεύεται από μια σχετική δραστηριότητα. Για παιδιά 4-6 ετών και τους συνοδούς τους. Με Προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης. (Μία συνάντηση).

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, 4.00-5.00 και 5.30-6.30 το απόγευμα
«Τέρατα της Ελληνικής μυθολογίας». Ανάγνωση ιστορίας που συνοδεύεται από μια σχετική δραστηριότητα. Για παιδιά 4-6 ετών και τους συνοδούς τους. Με Προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης. (Μία συνάντηση).

Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας,
Έλλης 8 ή στο τηλ. 2331024494

Το πρόγραμμα δημιουργικών δραστηριοτήτων υλοποιείται με Δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (www.snf.org)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου