Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Ένας αγώνας για όλους – Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών 2012 Η WIND Running Team τρέχει στις 11 Νοεμβρίου για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

9 δημοφιλείς Έλληνες θα τρέξουν στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών με τα χρώματα της WIND Running Team για καλό σκοπό!

Αθήνα, 24 Οκτωβρίου 2012. Μετά από πρόσκληση της WIND, Επίσημου Χορηγού του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών & ονομαστικού χορηγού των αγώνων 5 & 10 χλμ., οι Εύα Αντωνοπούλου, Πάνος Βλάχος, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Ευγενία Μανωλίδου, Δούκισσα Νομικού, Νικολέττα Ράλλη, Εύη Φραγκάκη και Χρήστος Φερεντίνος θα είναι πρεσβευτές της ΕΛΕΠΑΠ και θα τρέξουν με τα χρώματα της ομάδας WIND Running Team στη μεγάλη διοργάνωση της 11ης Νοεμβρίου.
Με την ενεργό συμμετοχή τους στην WIND Running Team θα στηρίξουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ για τα παιδιά με αναπηρία, καθώς για κάθε έναν «πρεσβευτή», η WIND θα προσφέρει στην ΕΛΕΠΑΠ το ποσό των 1000€.
Η παρουσίαση της ξεχωριστής αυτής ομάδας έγινε σήμερα το πρωί, στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι. Τους πρεσβευτές της ομάδας υποδέχτηκαν παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ με τους δασκάλους και θεραπευτές τους. Απευθυνόμενη τόσο στους πρεσβευτές, όσο και σε ολόκληρη την ομάδα της WIND Running Team που θα τρέξει για την ΕΛΕΠΑΠ, η κα Μαριάννα Μόσχου, Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, δήλωσε : «Η παρουσία σας σήμερα εδώ και η μεγάλη αγκαλιά που έχετε ανοίξει για τα παιδιά μας, μας τιμά και μας συγκινεί ειλικρινά. Τα χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών μας, είναι η δύναμη που θα στηρίξει τα βήματά σας στις 11 Νοεμβρίου. Με το δικό σας αγώνα, έναν αγώνα για όλους, χαρίζετε «Βήματα Ζωής» στα Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.»

Συνολικά τα μέλη της WIND Running Team μαζί με τους 9 πρεσβευτές της ομάδας ξεπερνούν τους 1500 δρομείς και αποτελούν τη μεγαλύτερη ομάδα που έχει λάβει ποτέ μέρος στους αγώνες του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.
Εκ μέρους της WIND, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της εταιρείας κ. Γιώργος Τσαπρούνης τόνισε για την πρωτοβουλία αυτή: «Η προσπάθεια μας να στηρίξουμε την ΕΛΕΠΑΠ βρήκε θετική ανταπόκριση σε περισσότερους από 1500 συνανθρώπους μας, μεταξύ των οποίων εργαζόμενοι της WIND, συνεργάτες και φίλοι που θα τρέξουν με την φανέλα της WIND Running Team στους αγώνες του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Ανάμεσα τους και οι 9 πρεσβευτές, που χωρίς δεύτερη σκέψη αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας να τρέξουν εθελοντικά με τα χρώματα της ομάδας μας για να ενισχύσουμε το έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Τους ευχαριστούμε θερμά όλους.»
Όμως ο αγώνας αυτός είναι για όλους, ακόμη και όσους δεν τρέξουν εκείνη τη μέρα, αλλά θέλουν με τον δικό τους τρόπο να συμβάλλουν στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Η WIND, ως επίσημος χορηγός του 30ου ΚΜΑ, δίνει σε όλους τη δυνατότητα να στηρίξουν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ μέσα από την εφαρμογή « Ένας αγώνας για όλους, μία ζωγραφιά από τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ» στη σελίδα της στο facebook. Οι χρήστες μπορούν να δουν τις ζωγραφιές που ετοίμασαν τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ για τον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, και να μοιραστούν τη ζωγραφιά της επιλογής τους με τους φίλους τους στο facebook. Για κάθε ζωγραφιά που θα μοιράζεται, η WIND αυτόματα θα προσθέτει 1€ στο συνολικό ποσό που συγκεντρώνει για την ΕΛΕΠΑΠ.
 
Πηγή: ΕΛΕΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου