Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Μήνας εφηβείας 2012 - Συνεργασία με UNICEF

Οι Εκδόσεις Πατάκη και το Βιβλιοπωλείο Πατάκη οργανώνουν τον μήνα Νοέμβριο αφιέρωμα στους εφήβους και υλοποιούν δράσεις με στόχο την προσωπική έκφραση της πιο δημιουργικής και συνάμα ευαίσθητης ηλικιακής ομάδας.

Οργανωμένες ομάδες εφήβων, σχολεία αλλά και ανεξάρτητες παρέες επιλέγουν το Βιβλιοπωλείο Πατάκη για να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, να ανακαλύψουν βιβλία που τους αφορούν και να συναντήσουν ανθρώπους που συντονίζονται μαζί τους και τους καταλαβαίνουν.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης και έχοντας την πεποίθηση ότι «εφηβεία σημαίνει έχω τη δύναμη να αλλάξω τον κόσμο!» οι Εκδόσεις Πατάκη θα αποδώσουν στη UNICEF μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις σχεδόν όλων των βιβλίων σύγχρονης λογοτεχνίας καθώς και των βιβλίων φαντασίας που θα πραγματοποιηθούν από 1η έως 30 Νοεμβρίου 2012 στο Βιβλιοπωλείο Πατάκη.

Τα βιβλία θα υπάρχουν σε ειδικό σημείο προβολής στον χώρο του Βιβλιοπωλείου Πατάκη (Ακαδημίας 65, Αθήνα) με την ένδειξη: Αυτό το βιβλίο υποστηρίζει τα παιδιά. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις αποδίδεται στη UNICEF.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου