Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Μητέρα κατέβηκε σε απεργία επειδή τα παιδιά της ήταν πολύ ακατάστατα!

Σε... απεργία αναγκάστηκε να κατέβει μία μητέρα από τον Καναδά, καθώς τα τρία της παιδιά ήταν πολύ ακατάστατα και εκείνη δεν έκανε τίποτε άλλο, από το να μαζεύει το χάος που άφηναν πίσω τους...

Η Jessica Stilwell από το Κάλγκαρι, συμφώνησε με τον σύζυγό της Dylan να απεργήσουν από τις δουλειές του σπιτιού, αλλά χωρίς να πουν τίποτα στις τρεις κόρες τους ηλικίας 12 (δίδυμες) και 10 ετών.

Τα κορίτσια άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι κάτι δεν πάει καλά από την τέταρτη μέρα και άρχισαν να ζητούν από τη μητέρα τους να καθαρίσει. Στη συνέχεια τα παιδιά άρχισαν να τσακώνονται μεταξύ τους, καθώς είχαν απηυδήσει από την ακαταστασία και έριχναν το φταίξιμο η μία στην άλλη.

Την έκτη μέρα που το σπίτι είχε μείνει ακαθάριστο, οι γονείς αποκάλυψαν το «πείραμά τους». Αρχικά τα παιδιά αντέδρασαν άσχημα λέγοντάς τους ότι «ο ρόλος του γονιού είναι να καθαρίζει το χάος των παιδιών του», αλλά στο τέλος συμφώνησαν να καθαρίσουν οι ίδιες το σπίτι...

Η μητέρα έγραψε για την πρωτότυπη απεργία της στο blog της και γρήγορα έγινε διάσημη στα social media και στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα, παραχώρησε συνέντευξη και στο BBC. Δείτε τη συνέντευξη ΕΔΩ
 
Πηγή: Σκάι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου