Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Πρόγραμμα ”Σπουδάζω με υποτροφία” για Ελλάδα κι εξωτερικό

Ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Equal Society - Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών, στα πλαίσια των δράσεών του για την προώθηση των ίσων ευκαιριών στην εκπαίδευση, υλοποιεί σε συνεργασία με μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, το πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία!».

Αντικείμενο της δράσης, είναι η παροχή δωρεάν υποτροφιών, για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές πλήρους διάρκειας, σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες οικονομικά κοινωνικές ομάδες.

Σε μια περίοδο που τα όνειρα και τα σχέδια της νέας γενιάς για ένα μέλλον προόδου και προκοπής πλήττονται από τη σκληρή πραγματικότητα της οικονομικής κρίσης, το πρόγραμμα «Σπουδάζω με υποτροφία!» έχει στόχο να δώσει σε νέους με ικανότητες και ταλέντα, την πρόσβαση στην εκπαίδευση που τους αξίζει και που η οικονομική τους κατάσταση τους εμποδίζει να αποκτήσουν.

Τη δράση έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και συμμετέχουν σε αυτή σημαντικά δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας υποτροφίες αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες υποτροφίες και να υποβάλλουν αίτηση για το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει στην ιστοσελίδα http://spoudazo.equalsociety.gr
 
Πηγή: Καλά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου