Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί, το δικό σας «μονοπάτι καριέρας»!

Η ΕΛΕΠΑΠ, ως συντονιστής εταίρος της ΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΣ, υλοποιεί το έργο «Ολοκληρωμένες Δράσεις Επαγγελματικής Ένταξης Ατόμων με Κινητική Αναπηρία και Εγκεφαλικές Βλάβες στην περιοχή της Αττικής» στο πλαίσιο του προγράμματος «ΤοπΕΚΟ».

Πυρήνας της παρέμβασης αποτελεί η προώθηση στην απασχόληση ΑμΕΑ που διαμένουν στην Περιφέρεια Αττικής, χρησιμοποιώντας ως κύριους μοχλούς την εκπαίδευση και τη συμβουλευτική, για την ανάπτυξη ενός Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης. Οι 70 ωφελούμενοι της παρέμβασης θα αποκτήσουν τα αναγκαία εφόδια ώστε να «χαράξουν ένα ατομικό μονοπάτι καριέρας» το οποίο θα τους οδηγεί στην απασχόληση, στην εργασιακή εμπειρία , και στην επιχειρηματικότητα προσανατολιζόμενοι σε σύγχρονους, παραγωγικούς και ανταγωνιστικούς τομείς μέσω της ίδρυσης Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ.) ή άλλων εταιρικών σχημάτων της κοινωνικής οικονομίας, που διασφαλίζουν πλεονεκτήματα για τους ωφελούμενους με αναπηρία.
Τα μέλη της Α.Σ. «Πρόσβασις» είναι η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ), η Παvελλήvια Ομoσπovδία Σωματείωv Γovέωv και Κηδεμόvωv Ατόμωv με Αvαπηρίες (ΠΟΣΓΚΑμεΑ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και η συμβουλευτική εταιρεία Mentoring A.E.
 
Πηγή: ΕΛΕΠΑΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου