Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Νέα σεμινάρια στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ανοίγει τις πόρτες του σε όσους ενδιαφέρονται για αυτομόρφωση και διά βίου μάθηση με ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων. 
Ειδικά για φέτος μειώσαμε αισθητά το κόστος των διδάκτρων και παρέχουμε ευκολίες πληρωμής για όλους σεβόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής. Επιπλέον, στο πρόγραμμά μας εντάξαμε και τρία νέα σεμινάρια μετάφρασης προσπαθώντας να ανταποκριθούμε στο αίτημα των καιρών για επαγγελματική κατάρτιση.

Έχοντας στο δυναμικό μας μια ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων με μεγάληεπαγγελματική πείρα, την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και πάνω απ’ όλα τηνεγγύηση του ονόματος των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, είμαστε σε θέση να προσφέρουμεουσιαστική κατάρτιση και δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου σε κάθε ενδιαφερόμενο. 

Μέσα σ’ αυτά τα 6 χρόνια περισσότεροι από 850 σπουδαστές μας εμπιστεύτηκαν και είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν επιπλέον γνωστικά εφόδια σε τομείς που τους ενδιαφέρουν. 

Όλα τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στον φιλόξενο ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Στο διάλειμμα προσφέρεται καφές ή τσάι σε όλους τους συμμετέχοντες. Με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ με την εγγραφή προσφέρονται δωρεάν βιβλία σχετικά με το αντικείμενο του σεμιναρίου. 

Τα σεμινάρια που έχουν προγραμματιστεί για το πρώτο εξάμηνο του 2012 είναι:

1. Κατάρτιση Επιμελητών - Διορθωτών Κειμένων (διάρκεια: 60 διδακτικές ώρες) με την Άννα Ιορδανίδου
2. Επιμέλεια - Διόρθωση Λογοτεχνικών Κειμένων (διάρκεια: 30 διδακτικές ώρες) με την Άννα Ιορδανίδου
3. Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής - Β’ κύκλος (διάρκεια: 24 διδακτικές ώρες) με την Τατιάνα Αβέρωφ
4. Λογοτεχνική μετάφραση από την αγγλική γλώσσα (διάρκεια: 30 διδακτικές ώρες) με την Κατερίνα Σχινά
5. Λογοτεχνική μετάφραση από τη γαλλική γλώσσα (διάρκεια: 30 διδακτικές ώρες) με τον Θωμά Σκάσση
6. Μετάφραση επιστημών του ανθρώπου από την αγγλική γλώσσα
Ιστορία, Ιστορία της Τέχνης, Ιστορία του Πολιτισμού (διάρκεια: 30 διδακτικές ώρες) με τον Ανδρέα Παππά
7. Μετάφραση παιδικού βιβλίου από την αγγλική γλώσσα (διάρκεια: 30 διδακτικές ώρες) με τη Μαρία Αγγελίδου
8. Εργαστήριο Παιδικής Λογοτεχνίας «Γράψε για παιδιά, εφήβους, νέους» (διάρκεια: 30 διδακτικές ώρες) με την Ελένη Σβορώνου

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο, τους διδάσκοντες, τις μέρες και τις ώρες των μαθημάτων, το κόστος των διδάκτρων, καθώς και πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής σας. Θα βρείτε επίσης πότε θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση για το κάθε σεμινάριο στην οποία οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια σύντομη παρουσίαση για το περιεχόμενο κάθε σεμιναρίου - εργαστηρίου από τον/την εισηγητή/τριά του, ο οποίος/η οποία στη συνέχεια μπορεί να απαντήσει σε πιθανές ερωτήσεις.

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Ιπποκράτους 118, Αθήνα
Μάρτιος-Ιούνιος 2012 

6 χρόνια στην αιχμή της γνώσης
Νέες μειωμένες τιμές… Ίδια υψηλή ποιότητα

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ 

Κυριάκος Χαρίτος 
Υπεύθυνος Εκδηλώσεων και Επικοινωνίας
Τηλ.: 211 3003500 (εσωτ. 524)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου