Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ειδικό σεμινάριο και έκθεση φωτογραφίας του Πλάτωνα

Έκθεση με έργα του φωτογράφου, Πλάτωνα Ριβέλλη, καθώς και ειδικό σεμινάριο φωτογραφίας θα πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη από την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου. Το σεμινάριο θα διαρκέσει ως και τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου και θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου. Η έκθεση θα διαρκέσει ως και τις 22 Απριλίου.
Το τετραήμερο σεμινάριο έχει τίτλο «εισαγωγή στην καλλιτεχνική φωτογραφία» και είναι μια πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς. Κατά τη διάρκεια της πραγματοποίησης του, θα είναι παρόν και ο δάσκαλος και καλλιτέχνης, Πλάτων Ριβέλλης προκειμένου να βοηθήσει τους συμμετέχοντες σε αυτό να γνωρίσουν σε βάθος την τέχνη της φωτογραφίας.

Το σεμινάριο θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής, ενώ τις ίδιες απογευματινές ώρες θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου. Σε αυτό μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι αγαπούν την τέχνη της φωτογραφίας, ανεξάρτητα από τις γνώσεις τους περί του θέματος ή από την ηλικία τους.

Πηγή: ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου