Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ενημερωτική ημερίδα για την παιδική κακοποίηση


Ημερίδα με στόχο την ενημέρωση γονέων και εκπαιδευτικών για την παιδική κακοποίηση και πως μπορούν να προστατεύσουν τα παιδιά τους, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Μαργαριτών του δήμου Μυλοποτάμου.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Πολιτιστικής Κίνησης Μαργαριτών με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά στο Ρέθυμνο και η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Κέντρου Πρόληψης κατά των Ναρκωτικών Ν. Ρεθύμνου, και του Δήμου Μυλοποτάμου.

Η Πολιτιστική Κίνηση Μαργαριτών επισημαίνει:
«Μετά τα πρόσφατα γεγονότα παιδικής κακοποίησης στην περιοχή μας, έγινε αντιληπτό ότι η παιδική κακοποίηση είναι και θα παραμείνει μια πληγή της κοινωνίας μας που πίσω από κλειστές πόρτες και στόματα θα βασανίζει χιλιάδες παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Η Πολιτιστική Κίνηση και το Δημοτικό Σχολείο Μαργαριτών, επιθυμούν να ενημερώσουν τους γονείς για τις προϋποθέσεις μιας γονεϊκής σχέσης τέτοιας, που θα βοηθήσει το παιδί να ζητήσει βοήθεια σε περίπτωση που πέσει θύμα οποιασδήποτε μορφής κακοποίησης».

Η ενημερωτική ημερίδα θα γίνει τη Δευτέρα στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Μαργαριτών, από την Άρια Λίτινα, παιδαγωγό και στέλεχος πρόληψης.

Πηγή: goodnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου