Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Σχεδίασε μια αφίσα για την Κινητικότητα στην Ευρώπη!

Το πρόγραμμα Youth on the Move (Νεολαία σε κίνηση), το οποίο αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αποσκοπεί στη βελτίωση της μόρφωσης και των προοπτικών εργοδότησης των νέων ατόμων, θα εκπροσωπηθεί στην 19η Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση στη Λευκωσία, Κύπρος, από τις 17 έως και τις 19 Φεβρουαρίου 2012. Ενόψει της Έκθεσης, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργάνωσε ένα διαγωνισμό αφίσας με θέμα την κινητικότητα των νέων, με σκοπό να δοκιμάσει τα δημιουργικά ταλέντα των νέων Ευρωπαίων.

Το να κερδίζει κανείς εμπειρίες στην Ευρώπη είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για ενίσχυση των προοπτικών εργασίας, απόκτηση νέων δεξιοτήτων και ολοκλήρωση της προσωπικής ανάπτυξης. Για συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι μεταξύ 16 και 30 ετών και να υποβάλλουν μια αφίσα, η οποία να αναπαριστά την εμπειρία τους σχετικά με την κινητικότητα στην Ευρώπη. Οι συμμετοχές των 10 φιναλίστ θα εκτεθούν κατά διάρκεια της εκδήλωσης Youth on the Move (Νεολαία σε κίνηση) στη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση 2012 στη Λευκωσία. Ένας Ευρωπαίος κριτής θα επιλέξει τις νικήτριες αφίσες και η Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Εκπαίδευση, τον Πολιτισμό, την Πολυγλωσσία και τη Νεολαία,, κα. Ανδρούλλα Βασιλείου, θα απονείμει τα βραβεία την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στην εξέδρα του Youth on the Move (αρ. 464).

1st prize:1ο έπαθλο: iPad
2nd prize:2ο έπαθλο: iPod Touch
3rd prize:3ο έπαθλο: ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

Οι αφίσες θα πρέπει να υποβληθούν σε μορφή jpeg ή pdf στη διεύθυνση: expresscontest@paueducation.com πριν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, 2012, τα μεσάνυχτα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό αφίσας, κάντε κλικ εδώ: http://www.youthmobilityposter.eu 
 
Πηγή: sigmalive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου