Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Τραγούδια - Παιχνίδια - Κάλαντα και Ζαβολιές του Κόσμου

«ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ – ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ -ΚΑΛΑΝΤΑ και ΖΑΒΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» με την Παιδική Σκηνή «Μουσικό Παιχνιδοθέαμα του Κρουστόφωνου»

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 11.30 και στις 18.30, στο studio του Κρουστόφωνου (Αλ. Παπαδιαμάντη 6, στάση Γεωργίου, Θεσσαλονίκη)
Το φετινό παιδικό Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που ετοίμασε Παιδική Σκηνή «Μουσικό Παιχνιδοθέαμα του Κρουστόφωνου» περιστρέφεται γύρω από το διαφορετικό νόημα που προσδίδουν οι άνθρωποι στη γιορτή των Χριστουγέννων. Μήπως είναι τα δώρα που θα πάρουμε, μήπως η δική μας προσφορά και η αγάπη προς τους άλλους, ή μήπως το γέλιο και η ζαβολιά;

Και όλα αυτά όπως πάντα, χωρίς διδακτισμούς αλλά με ευχάριστες τεχνικές εμψύχωσης και ενεργητικής συμμετοχής των παιδιών, με δραματοποιημένα σύντομα χιουμοριστικά κείμενα για τα Χριστούγεννα και τους καλικάντζαρους, και κυρίως με πολύ ζωντανή μουσική, κάλαντα και τραγουδοπαιχνίδια από όλο τον κόσμο.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί και εκτελείται από ειδικούς μουσικο-παιδαγωγούς-εμψυχωτές, που απαρτίζουν το «Μουσικό Παιχνιδοθέαμα του Κρουστόφωνου». Τα παιδιά συμμετέχουν, παίζουν και διασκεδάζουν, σε μεγάλες ή μικρές ομάδες με τη καθοδήγηση των εμψυχωτών και των μουσικών του σχήματος.

Γενική είσοδος 5€. Για τους μαθητές του Κρουστόφωνου και τους γονείς συνοδούς 4€. 

Παρακαλούμε για κράτηση λόγω περιορισμένων θέσεων. 
Τηλ. επικοινωνίας: 2310 861874, 6944 503542, 6972 222982

Πηγή: ipolistonkosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου