Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Εξοπλισμός και δωρεάν Internet σε σχολεία

Σε δύο ακόμη νησιά, την Κάρπαθο και την Κάσο, ταξίδεψε το πρόγραμμα της Cosmote για σχολεία σε απομακρυσμένες περιοχές της … Ελλάδας, «πλοήγηση στον κόσμο». Επτά σχολεία και περίπου 350 μαθητές απέκτησαν δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ανεβάζοντας τον αριθμό των μαθητών που μέσω του προγράμματος περνούν στην ψηφιακή εποχή στους 2000.
Ειδικότερα, στην Κάρπαθο διατέθηκε τεχνολογικός εξοπλισμός στα σχολεία της Αρκάσσας, του Μεσοχωρίου, της Ολύμπου, του Απερίου και του Διαφανίου. Η παρουσίαση του προγράμματος «Πλοήγηση στον Κόσμο» πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον δήμο Καρπάθου, καθώς και την τοπική κοινότητα Ολύμπου Καρπάθου.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας της εταιρείας για κάλυψη πραγματικών αναγκών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, η Cosmote στήριξε και την ανακατασκευή της αίθουσας του σηπτικού χειρουργείου και των δύο θαλάμων νοσηλείας του Κέντρου Υγείας Καρπάθου, ενώ χρηματοδότησε και την κατασκευή του γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ στην τοπική κοινότητα Απερίου Καρπάθου. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε στην Κάσο και συγκεκριμένα στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο του Δήμου Κάσου.
Πηγή: techit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου