Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Απολογισμός για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τζούντο αθλητών με προβλήματα όρασης

Τρεις έβδομες θέσεις ήταν ο ελληνικός απολογισμός στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τζούντο αθλητών με προβλήματα όρασης που πραγματοποιήθηκε στην πόλη Κρόουλι της Βρετανίας με τη συμμετοχή 150 αθλητών και αθλητριών από 20 χώρες. Η Χριστίνα Σκανδάλη, ο Ελευθέριος Ζερβάκης και ο Θεόκλητος Παπαχρήστος βρέθηκαν στην επτάδα των -48, -60 και +100 κιλά αντίστοιχα, κερδίζοντας αρκετούς και σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει το ελληνικό τζούντο προκειμένου να έχει εκπροσώπηση για ακόμη μία φορά στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Η Σκανδάλη στο β’ προκριματικό γύρο των -48 κιλών ηττήθηκε από τη Νατάλια Νικολάιτσικ (Ουκρανία), όμως στα ρεπεσάζ επικράτησε με Yuko της Ετσέμ Τασίν (Τουρκία). Στον αγώνα για την είσοδο στην πεντάδα γνώρισε ακόμη την ήττα από την Φλόρα Μπουρανί (Ουγγαρία) με αποτέλεσμα να περιοριστεί στην έβδομη θέση.
Όσον αφορά στον Ζερβάκη στα -60 κιλά γνώρισε δύο ήττες σε προκριματικά και ρεπεσάζ, όπως και ο Παπαχρήστος στα υπερβαρέα. Ακόμη, την ήττα στον α’ προκριματικό γύρο των -66 κιλών γνώρισε ο Ευστάθιος Σούλιος και έμεινε εκτός κατάταξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου