Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

«Αθλητισμός χωρίς διακρίσεις» στο Μετς

Εκδήλωση με τίτλο «Ο αθλητισμός δεν κάνει διακρίσεις» διοργανώνεται στο Μετς με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αναπηρία.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Μετς την Παρασκευή (02/12, 10.00) και γίνεται με τη στήριξη της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι. Η ΟΣΕΚΚ, με ανακοίνωσή της, καλεί όλο τον κόσμο να δώσει το παρών στην εκδήλωση, χειροκροτώντας θερμά τους συμμετέχοντες αθλητές.

Η ανακοίνωση: «Η 3η Δεκέμβρη, παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αναπηρία, είναι πάντα για την ΟΣΕΚΚ μία ημέρα ξεχωριστή. Μία ημέρα που συνηθίζουμε να περνάμε μαζί με φίλους αλλά και με αυτούς που δεν γνωρίζουν, αλλά θέλουν να μάθουν τι είναι το μπάσκετ σε αγωνιστικό αμαξίδιο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα τιμήσουμε αυτή την ημέρα, όχι μόνοι μας αλλά μαζί με άλλους φορείς του ειδικού αθλητισμού.

Την Παρασκευή 02/12/2011 στο κλειστό γυμναστήριο Μετς στις 10.00, η Ειδική Γραμματεία Διατροφής και Άθλησης του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας Διά Βίου Άθλησης και Θρησκευμάτων, τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή οργανώνουν την εκδήλωση, «Ο αθλητισμός δεν κάνει διακρίσεις».

Σας καλούμε λοιπόν όλους να γιορτάσετε μαζί μας την παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με αναπηρία και να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τους αθλητές μας. Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη και τη συμμετοχή της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και της ΟΣΕΚΚ.

Το πρόγραμμα:

9.00-9.50 Άφιξη, ταξιθέτηση
10.00 Έναρξη εκδήλωσης, εκφώνηση λόγων
Χορός με αμαξίδιο, πετοσφαίριση καθιστών, ξιφασκία με καρότσι, τζούντο τυφλών, καλαθοσφαίριση με καρότσι, χορός με αμαξίδιο
12.00 Λήξη εκδήλωσης, αναχώρηση».
 
Πηγή: onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου