Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Κλαμπ Γέλιου στη Θεσσαλονίκη


Το Κλαμπ Γέλιου Θεσσαλονίκης διοργανώνει τη Γιόγκα Γέλιου την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 6.30 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΙΑ με σκοπό να ξαναφέρουμε το γέλιο στη ζωή μας. Να ξανασμίξουμε όλοι μαζί, να παίξουμε, να γελάσουμε, να ξεχαστούμε.


Ελάτε όλοι με άνετα ρούχα, κάλτσες για περπάτημα στη μοκέτα και μια πετσέτα ή στρωματάκι γιόγκα για να καθίσετε κάτω. 

Ο συντονισμός του Κλαμπ Γέλιου είναι προσφορά της Ηλιάνας Κυνηγοπούλου, Συμβούλου Προσωπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας-Life Coach, πιστοποιημένης συντονίστριας ομάδων laughter yoga και ο χώρος ευγενική χορηγία της Διεύθυνσης του Ξενοδοχείου ΟΛΥΜΠΙΑ. 

Λίγα λόγια για τη Γιόγκα του Γέλιου

Η Γιόγκα του Γέλιου (Laughter Yoga) είναι μια τεχνική, η οποία προκαλεί το γέλιο και επιτυγχάνεται με τον συνδυασμό απλών ασκήσεων διατάσεων, ήπιων αναπνοών, ρυθμικού χειροκροτήματος, τραγουδιού και κίνησης. Στη Γιόγκα του Γέλιου, το γέλιο χρησιμοποιείται σαν εργαλείο και όχι σαν συναίσθημα και έτσι μας βοηθάει να απομακρυνόμαστε με ευκολία από τους φόβους, τη λύπη , τις ανησυχίες, όλους τους περιορισμούς που μας δεσμεύουν και μας καθηλώνουν...Δεν είναι απαραίτητο να είμαστε χαρούμενοι, να λέμε ανέκδοτα,ή να έχουμε έναν άλλο λόγο για να γελάσουμε. Ξεκινάμε να γελάμε τεχνητά, διατηρώντας οπτική επαφή με τα μέλη της ομάδας και την παιδική μας διάθεση και σύντομα το προσποιητό γέλιο γίνεται πραγματικό και ρέει σαν ποτάμι κατ' ευθείαν από τη καρδιά.

Info
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη
Για ενημέρωση των επόμενων συναντήσεων
www.bealive.gr και στο τηλέφωνο 6944418624

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου