Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Εκδήλωση με τους Αόρατους Ρεπόρτερ στο Μεταίχμιο

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο του Άρη Δημοκίδη "Αόρατοι Ρεπόρτερ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ" το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011, στις 12 το μεσημέρι, στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).
Ένα παράξενο δυστύχημα καταστρέφει τη συναυλία του πιο δημοφιλούς κοριτσίστικου συγκροτήματος. Ελάτε να βοηθήσετε τους Αόρατους Ρεπόρτερ να λύσουν το μεγαλύτερο μουσικό μυστήριο όλων των εποχών!

Ο συγγραφέας Άρης Δημοκίδης σας περιμένει σε μια διασκεδαστική εκδήλωση  γεμάτη παράξενους γρίφους και απίθανες εκπλήξεις.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο!
Σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση  θα δοθούν δωράκια!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ιπτάμενοι δίσκοι, διάσημοι σταρ, Φόρμουλα 1, μυστικές παρακολουθήσεις, ξέφρενα κυνηγητά, συναρπαστικές συναυλίες, τρομακτικές περιπέτειες, απίθανα ταξίδια στο Χόλιγουντ, στο Βερολίνο, στο Κάιρο, στο Σίδνεϊ: ο Γιώργος, το νέο μέλος των ΑΟΡΑΤΩΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ, θα τα ζήσει όλα, θα πραγματοποιήσει τα όνειρά του και θα μάθει ένα σωρό πράγματα για τον εαυτό του…
Μια διασκεδαστική μουσική περιπέτεια για τη δύναμη της αλήθειας και της φιλίας, με ήρωες τους πιο παράξενους και επιδέξιους ρεπόρτερ του κόσμου! 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Ο Άρης Δημοκίδης γεννήθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη όπου και ζει. Τα αγαπημένα του παιδικά βιβλία ήταν ο Μικρός Νικόλας, ο Θησαυρός της Βαγίας και Ο γλάρος Ιωνάθαν. Μικρός πήγαινε στο ωδείο, άκουγε ξένη μουσική, έβλεπε όλα τα παιδικά προγράμματα στην τηλεόραση, έγραφε παιδικά παραμύθια κι έφτιαχνε αυτοσχέδιες εφημερίδες. Έκανε σπουδές ΜΜΕ και Πολιτισμού στο Λονδίνο και πήρε μάστερ στην Πολιτιστική Διαχείριση. Δούλεψε ως δημοσιογράφος στο BBC και σε διάφορα αγγλικά έντυπα.

Επισκεφθείτε το blog των ΑΟΡΑΤΩΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ: www.aoratoireporter.blogspot.com

• Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε όλους τους μαθητές (ηλικίας από 6 ετών) του σχολείου σας για την εκδήλωση.
• Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της.
• Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.

Όσοι από εσάς είστε μέλη της ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑΣ, του Kid Club των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, έχετε προτεραιότητα για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση.
Δηλώστε πρώτοι συμμετοχή έως την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου. Εάν δεν είστε ακόμη μέλη, βιαστείτε!!! Η ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΕΑ μας μεγαλώνει. Πατήστε σ’ αυτό το link για να γίνετε μέλη:http://www.metaixmio.gr/kidsclub/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου