Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός - International Propeller Club

Το “International Propeller Club of the United States” προκηρύσσει πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό έκθεσης με θέμα: " Η Εμπορική Ναυτιλία αποτελεί, διαχρονικά, ένα σταθερό κεφάλαιο για την Ελληνική οικονομία. Σε ένα άρθρο, 500-600 λέξεων, που θα δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο, να αναφερθείτε στην πραγματικότητα αυτή και να διατυπώσετε τις θέσεις σας για τα σημαντικά οφέλη που θα μπορούσε να προσφέρει στην προσπάθεια για την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, η ενασχόληση με τα ναυτικά επαγγέλματα."
Ο διαγωνισμός απευθύνεται στους μαθητές της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων και η συμμετοχή σε αυτόν είναι προαιρετική. Οι εργασίες των μαθητών, οι οποίες θα γραφούν εκτός σχολικού ωραρίου, πρέπει να υποβληθούν το αργότερο έως την 5ηΔεκεμβρίου 2011 στο Διευθυντή του σχολείου τους.

Οι σχολικές μονάδες θα αποστείλουν τις εργασίες των μαθητών στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκουν, οι οποίες με τη σειρά τους θα τις αποστείλουν συγκεντρωτικά έως την 15η Δεκεμβρίου 2011 στη Διεύθυνση Σπουδών Δ/θμιας Εκπ/σης του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (Ανδρέα Παπανδρέου 37, 15180 Μαρούσι) για να αξιολογηθούν.

Οι τρεις (3) πρώτες εκθέσεις θα τιμηθούν με βραβεία τα οποία θα συνοδεύονται με χρηματικά έπαθλα ως εξής :
Α. Πρώτο βραβείο 1.500 € - Χρηματικό έπαθλο εις μνήμη Αντωνίου Χανδρή
Β. Δεύτερο βραβείο 1.000 €
Γ. Τρίτο βραβείο 500 €


Ταχ. Δ/νση: Ανδρέα Παπανδρέου 37
Τ.Κ. – Πόλη: 15180 Μαρούσι
Ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr
Πληροφορίες: Αν. Πασχαλίδου
Τηλέφωνο: 210-3442238

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου