Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Σεμινάρια στον Πολυχώρο Μεταίχμιο

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με προηγούμενη επιστολή ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ανοίγει τις πόρτες του σε όσους ενδιαφέρονται για αυτομόρφωση και διά βίου μάθηση με ένα πλούσιο και ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων.
Οι ημερομηνίες έναρξης των σεμιναρίων μεταφέρονται μία εβδομάδα αργότερα. Δείτε το συνημμένο αρχείο με τις νέες ημερομηνίες.

Ειδικά για φέτος μειώνουμε αισθητά το κόστος των διδάκτρων και παρέχουμε ευκολίες πληρωμής για όλους σεβόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες της εποχής.

Έχοντας στο δυναμικό μας μια ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων με μεγάλη επαγγελματική πείρα, την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και πάνω απ’ όλα την εγγύηση του ονόματος των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ουσιαστική κατάρτιση και δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Μέσα σ’ αυτά τα 5 χρόνια περισσότεροι από 800 σπουδαστές μας εμπιστεύτηκαν και είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν επιπλέον γνωστικά εφόδια σε τομείς που τους ενδιαφέρουν.

Όλα τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στον φιλόξενο ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Στο διάλειμμα προσφέρεται καφές ή τσάι σε όλους τους συμμετέχοντες. Με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ με την εγγραφή προσφέρονται δωρεάν βιβλία σχετικά με το αντικείμενο του σεμιναρίου.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα σεμινάρια (θεματολογία και αντικείμενο, διδάσκοντες, ημερομηνίες έναρξης, κόστη διδάκτρων και άλλες πληροφορίες για τις εγγραφές) ή δείτε το συνημμένο αρχείο.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: τηλ.: 211 3003500 (εσωτ. 524)
Αποστολή βιογραφικών στο fax: 211 3003562,
στο e-mail: events@metaixmio.gr
ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση:
Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Τ.Θ. 21001, Τ.Κ. 114 10,
σημειώνοντας το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες διευκρινίσεις ή πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάριά μας και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα που αφορά τις εκδόσεις μας.


Κυριάκος Χαρίτος
Υπεύθυνος Εκδηλώσεων και Επικοινωνίας
Τηλ.: 211 3003500 (εσωτ. 524)
e-mail: events@metaixmio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου