Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Κidex Fun Days! 18 - 19 - 20 Νοεμβρίου 2011

Πάρτε απ`το χέρι τα παιδιά σας και ελάτε στη Κidex Fun Days στις 18 - 19 - 20 Νοεμβρίου 2011 στο MEC Παιανίας. Στη μοναδική έκθεση - φεστιβάλ για τα παιδιά και τους γονείς!
Γονείς αναρωτιέστε; Η Κidex Fun Days δίνει τις απαντήσεις…!!! 
Μαμά & μπαμπά του 2011 τα παιδιά πάλι ψήλωσαν… Χρειάζονται ρούχα, παπούτσια, πυτζαμάκια, εσώρουχα; Και όλο και κάτι χρειάζεται και το δωμάτιό τους; Βιβλία δεν πρέπει να διαβάσουν; 
Έρχονται και Χριστούγεννα... Ένα παιχνίδι, ένα δωράκι δεν θα τους πάρουμε; 
Είπαμε να κόψουμε τα έξοδα εμείς οι μεγάλοι -έτσι κι αλλιώς με την κρίση δεν θ`αλλάξουμε και νούμερο- θα κόψουμε τ`αναγκαία και των παιδιών μας; 
Ευτυχώς όχι!!! 
Τυχεροί μαμά & μπαμπά του 2011 πάρτε απ`το χέρι τα παιδιά σας και ελάτε στη Κidex Fun Days στις 18 - 19 - 20 Νοεμβρίου 2011 στο MEC Παιανίας. Στη μοναδική έκθεση - φεστιβάλ για τα παιδιά και τους γονείς! Θα μπείτε όλοι ελεύθερα στην έκθεση, θα ενημερωθείτε και θα βρείτε ν`αγοράσετε πολύ οικονομικά, όλα όσα είναι απαραίτητα για τα παιδιά σας.

Και εκείνα εντελώς δωρεάν θα γελάσουν, θα μάθουν, θα διασκεδάσουν, θα χαρούν και θα "ξεσκάσουν" στο καταπληκτικό Fun Park της Κidex Fun Days! 23 δραστηριότητες τα περιμένουν για να τα δώσουν όλα… Τι φουσκωτά, τι face painting, τι ζωγραφική, χορός, θέατρο, μαριονέτες, πειράματα, οδική ασφάλεια, κατασκευές με ανακυκλωμένα υλικά και κλόουν και μουσικές και ταχυδακτυλουργοί και …μπείτε και στο www.kidex.gr για να τα δείτε όλα!

H Κidex Fun Days σας περιμένει, για να δώσει σε όλους χαρά! Γονείς και παιδιά...

Πηγή: yesKid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου