Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Οριστικά αποτελέσματα επιλέξιμων και μη επιλέξιμων Φορέων και Δομών

Αναρτήθηκαν στις 5 Σεπτεμβρίου 2011 τα οριστικά αποτελέσματα των υποβλειθησών αιτήσεων στο πλαίσιο της υπʼ αρ.πρωτ.972/30.6.2011 πρόσκλησης που αφορά στις ενέργειες στήριξης ηλικιωμένων και λοιπών ατόμων που χρήζουν βοηθείας για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των εμμέσως ωφελούμενων ατόμων. Συγκεκριμένα, οι οριστικοί πίνακες επιλέξιμων και μη επιλέξιμων Φορέων και Δομών (Κέντρων Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Α.μεΑ.) αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα http://www.eetaa.gr. Επίσης έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ. www.esaea.gr (Ενημέρωση/Γραφείο Τύπου 6/09/2011)

Με μεγάλη ικανοποίηση επισημαίνουμε ότι όσοι φορείς μας υπέβαλλαν αίτηση στο πλαίσιο της προαναφερθείσας πρόσκλησης έχουν συμπεριληφθεί στον οριστικό πίνακα επιλέξιμων φορέων και δομών.

Προσοχή: Εντός 15 ημερών από την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η επιλογή των άμεσα ωφελούμενων -σύμφωνα με τις εγκριθείσες θέσεις, με τα κριτήρια και τις διαδικασίες που ορίζονται στην πρόσκληση- και ως εκ τούτου να προσκομιστεί στην Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε. η Συγκεντρωτική Αναλυτική Κατάσταση Ωφελουμένων.

Πηγή: ΕΣΑΜΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου