Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πυλαία-Χορτιάτης:Εκδηλώσεις για την παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Τριήμερες εκδηλώσεις, από την Κυριακή ως την Τρίτη, για την προστασία των ζώων διοργανώσει ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη με σύνθημα «Σεβασμός και αγάπη για τα ζώα».
Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ζώων, που γιορτάζεται στις 4 Οκτωβρίου και θα γίνουν σε συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία του δήμου.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, στον αύλειο χώρο του Πέτρινου δημοτικού σχολείου Πανοράματος και θα διαρκέσουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων ενημερωτικές ομιλίες, επίδειξη εκπαίδευσης σκύλων από ομάδα εκπαιδευτών και θεατρικά δρώμενα για τα μικρά παιδιά, ενώ διατίθενται και κουταβάκια προς υιοθεσία. Επίσης θα πωλούνται διάφορα είδη δώρων για την ενίσχυση της δράσης των φιλοζωικών σωματείων.

Τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου και την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης της νέας γενιάς για την προστασία των ζώων, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες στα σχολεία του δήμου, ενώ τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις και χάπενιγκς, στην κοινοτική αίθουσα του Χορτιάτη, από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου