Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Οικολογία και δράση στην παιδική γωνιά του Αthensheart

 Η παιδική γωνιά του εμπορικού κέντρου athensheart γίνεται πιο «πράσινη» από ποτέ και προσκαλεί τους μικρούς της φίλους κάθε Σάββατο του Ιουλίου, 12:00-16:00, να διασκεδάσουν δημιουργικά με δραστηριότητες με θέμα το περιβάλλον, την οικολογία και τα οφέλη της ανακύκλωσης, εντελώς δωρεάν!

Σάββατο 2 & Σάββατο 23 Ιουλίου: Ένα πρωτότυπο μουσείο ανακύκλωσης με κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, θα συναρπάσει τους μικρούς επισκέπτες. Στη συνέχεια, τα παιδιά διασκεδάζουν μέχρι τελικής πτώσεως με ομαδικά κινητικά παιχνίδια με… άρωμα φύσης!

Σάββατο 9 Ιουλίου: Οι μικροί επισκέπτες μεταμορφώνονται σε κηπουρούς μέσα από ένα ξεχωριστό εργαστήριο κηπουρικής, αλλά και σε ό,τι άλλο θέλουν, με το αγαπημένο τους face painting. Τo παζλ των δραστηριοτήτων συμπληρώνουν οι χάρτινες κατασκευές με θέμα τη φύση.

Σάββατο 16 Ιουλίου: Η ημέρα ξεκινάει με ομαδικά κινητικά παιχνίδια για τα παιδιά. Στη συνέχεια, η συγγραφέας Αγγελική Καρυστινού παρουσιάζει το βιβλίο της «Το μεγάλο ταξίδι της Μαριάνθης» και συναρπάζει τους μικρούς της φίλους. Οι αγαπημένες κατασκευές με χάρτινα υλικά δεν λείπουν από το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων.

Σάββατο 30 Ιουλίου: Τα παιδιά «ταξιδεύουν» στην καρδιά του δάσους με θεατρικό οικολογικό δρώμενο. Παράλληλα, ομαδικά κινητικά παιχνίδια και κατασκευές από χαρτί με θέμα τη φύση, συνθέτουν το πιο διασκεδαστικό καλοκαιρινό απόγευμα.

Τώρα, συνδυάστε τις καλοκαιρινές σας αγορές με τις πιο συναρπαστικές δραστηριότητες για τους μικρούς σας συνοδούς, στην παιδική γωνιά του athensheart και ζήστε την πιο ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία shopping και διασκέδασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου