Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Η ΕΡΤ στηρίζει τα παιδιά

Ετήσιο, ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης κοινωνικών - μη κερδοσκοπικών - οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της προστασίας και της φροντίδας των παιδιών αποφάσισε να αναπτύξει η ΕΡΤ Α.Ε.

Συγκεκριμένα, η ΕΡΤ ανέλαβε την επικοινωνιακή υποστήριξη οργανισμών όπως οι Κιβωτός του Κόσμου, Χαμόγελο του Παιδιού και Παιδικά χωριά SOS, για διάστημα ενός έτους. Η υποστήριξη θα περιλαμβάνει προβολές τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μηνυμάτων από τους τηλεοπτικούς και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της, καθώς και από τον επίσημο διαδικτυακό τόπο της.

Επίσης, η ΕΡΤ θα αναπτύξει δράσεις με φορείς πολιτισμού με τους οποίους ήδη συνεργάζεται, προκειμένου να αναδειχθεί το έργο των παραπάνω οργανισμών.

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση θα καλύπτει τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις των συγκεκριμένων φορέων και μέσα από τις εκπομπές της και τα δελτία ειδήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στη ζωντανή εκπομπή της ΕΤ1 «Μονά ζυγά δικά σας» η Μπήλιω Τσουκαλά θα φιλοξενήσει τους υπεύθυνους των τριών φορέων, τον κ. Κώστα Γιαννόπουλο, από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τους κ.κ. Δημήτρη Βάττη και Γιώργο Πρωτόπαπα, από τα «Παιδικά Χωριά SOS», την κα Σταματία Γεωργαντή και τον Πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, από την «Κιβωτό του Κόσμου».

Μαζί τους στο στούντιο θα είναι παιδιά που βρήκαν στέγη και θαλπωρή στους ανωτέρω φορείς, μητέρες, εθελοντές και προσωπικότητες από διάφορους χώρους, όπως ο Ευγένιος Τριβιζάς, ο Γιάννης Σμαραγδής, η Αννα Βαγενά, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Γιώργος Μεσσάλας, η Βούλα Πατουλίδου, καθώς και πολλοί καλλιτέχνες.

Πηγή: Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου