Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ενημέρωση επί των διαδικασιών χορήγησης 10 αδειών εκμετάλλευσης περιπτέρων στο Δήμο Κέρκυρας

Ο Δήμος Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αφορά στην έναρξη της κατάθεσης αιτήσεων και δικαιολογητικών για την χορήγηση εννέα (9) νέων αδειών εκμετάλλευσης περιπτέρων και μια (1) σχολάζουσα σε ΑμεΑ και λοιπόν κατηγοριών.

Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου παραλαμβάνονται στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών – Γραφείο Αδειών κατ/των σε αποκλειστική προθεσμία ενός μηνός από την ημερομηνία ανάρτησης της ανακοίνωσης, για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου Κέρκυρας και στο τηλέφωνο 26610-39500.

Συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή κατά την κατάθεση των δικαιολογητικών που υποχρεούνται να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι στο Δήμο Κέρκυρας, μεταξύ των οποίων είναι και το Πιστοποιητικό Αναπηρίας Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Επιτροπής του Ν. 2556/1997, οι οποίες είναι γνωστές ως Επιτροπές του Ι.Κ.Α. για τον Ν. 2643/98.

Επομένως, είναι απαραίτητο για όσους ενδιαφέρονται να καταθέσουν αιτήσεις και δεν έχουν Πιστοποιητικό Αναπηρίας από τις ανωτέρω Επιτροπές να προσέλθουν το συντομότερο δυνατό σε υποκαταστήματα του Ι.Κ.Α. για να εξεταστούν από τις ενʼ λόγω Επιτροπές.

Πηγή: ΕΣΑμεΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου