Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Συνεχίζεται το 25ο Φεστιβάλ Μαθητικών Δραστηριοτήτων

Συνεχίζεται με επιτυχία το 25ο Φεστιβάλ Μαθητικών, Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Δραστηριοτήτων 2011 που διοργανώνει η Ε’ Δημοτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης στο Άλσος Ν. Ελβετίας (τέρμα λεωφορείων Χαριλάου). 
Το Φεστιβάλ έχει στόχο να αναδείξει τόσο την μαθητική δημιουργικότητα και δυναμικότητα όσο και τα πάρκα και τους πράσινους χώρους της περιοχής, διαρκεί έως τις 26 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα: 

Αύριο Τετάρτη 8 Ιουνίου, στις 18.30, στο Φεστιβάλ συμμετέχουν οι μαθητές του Παιδικού σταθμού «ΠΑΝΟΡΑΜΑ», παρουσιάζοντας το θεατρικό σκετς «Πάμε μια βόλτα…..στην υδρόβιο».

Την Πέμπτη 9 Ιουνίου, στις 18.30, στο Φεστιβάλ συμμετέχει ομάδα της ΧΕΝ Χαριλάου, παρουσιάζοντας έκθεση ζωγραφικής.

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 19.00, στο Φεστιβάλ συμμετέχουν οι μαθητές του Παιδικού σταθμού « ΓΑΛΗΝΗ», παρουσιάζοντας το θεατρικό σκετς «Ο Πρίγκιπας λεμόνης και η όμορφη κρεμμύδω».

Το Σάββατο 11 Ιουνίου, στις 19.00, στο Φεστιβάλ συμμετέχουν οι μαθητές του 2ου Γυμ. Χαριλάου , παρουσιάζοντας θεατρική διασκευή στις ταινίες του Γ. Δαλιανίδης, «Γοργόνες και Μάγκες» και «Οι θαλασσιές οι χάντρες».

Την Τρίτη 14 Ιουνίου, στις 19.00, στο Φεστιβάλ συμμετέχουν οι μαθητές του Παιδικού σταθμού «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ», παρουσιάζοντας το θεατρικό « Χρήμα, χρήμα, κρίμα».

Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου