Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Προκήρυξη φοιτητικού διαγωνισμού "Αστικό κιβώτιο" / ΕΙΑ

Πρόκειται για μία κατασκευή πολλαπλών χρήσεων, όπως η πώληση προϊόντων (εφημερίδες, εισιτήρια παραστάσεων), ή παροχή πληροφοριών. Η κατασκευή θα τοποθετείται σε υπαίθριο χώρο, όπως μία πλατεία ή ένας πεζόδρομος και θα πρέπει να είναι ευδιάκριτη από απόσταση.

Η κατασκευή θα αποτελείται από έναν κλειστό χώρο χωρητικότητας ενός ατόμου και θα δύναται να ασφαλίζει το εσωτερικό της.

Το Αστικό Κιβώτιο θα πρέπει να συναρμολογείται επί τόπου και να τοποθετείται εύκολα χωρίς ιδιαίτερες προσαρμοστικές κατασκευές εδάφους, ώστε να αποσυναρμολογείται και να απομακρύνεται χωρίς να αφήνει μόνιμα ίχνη.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές των ελληνικών Αρχιτεκτονικών Σχολών, οι οποίοι δεν έχουν αποφοιτήσει μέχρι την ημερομηνία λήξης της υποβολής των μελετών.

Του διαγωνισμού αποκλείεται κάθε πρόσωπο που συμμετείχε στην προπαρασκευή και τη σύνταξη του προγράμματος του διαγωνισμού, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, όπως επίσης και πρόσωπα συνδεόμενα άμεσα με αυτούς επαγγελματικώς ή έχοντα συγγένεια πρώτου βαθμού.
Λήξη προθεσμίας εγγραφής : 6/6/2011

Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου