Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Η Θεσσαλονίκη ακούει τους δημότες της...

Σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι «ακούει» τους πολίτες, ο δήμος Θεσσαλονίκης τοποθετεί έξι γλυπτά – εγκαταστάσεις, έξι εικαστικά «αυτιά», σε ισάριθμα κεντρικά σημεία της πόλης.
Οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ρίξουν μέσα στα «αυτιά» τις προτάσεις τους για τις δράσεις πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη.

Τα «αυτιά» θα τοποθετηθούν στην πλατεία Αριστοτέλους, στο νέο σιδηροδρομικό σταθμό, στην πλατεία Πολυδώρου στην Άνω Πόλη (Μεσαία Πορτάρα), στο Κέντρο Πολιτισμού δήμου Θεσσαλονίκης, στην Άνω Τούμπα, στο νέο δημαρχείο, και στην πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα, στην Τριανδρία.

Η πολιτιστική δράση «Σας ακούμε» θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Απριλίου.

Τα γλυπτά φιλοτέχνησαν η Αρχιτεκτονική Ομάδα InfraRed (Πλατεία Αριστοτέλους), οι Σάντρα Καλλιάγρα & Μένη Κουρμπέτη (ΟΣΕ), η Μαγδαληνή Σίγα (Άνω Πόλη), ο Αργύρης Σαρασλανίδης (ser) (Άνω Τούμπα), οι Kalos&Klio (Νέο Δημαρχείο), η Σιμόνη Φοντάνα (Τριανδρία).

Στο πλαίσιο της δράσης που θα διαρκέσει από τις 24 Μαρτίου έως και τις 24 Απριλίου, λειτουργεί και ο δικτυακός τόπος www.sasakoume.gr , ο οποίος θα δέχεται τις προτάσεις όσων επιθυμούν να τις καταθέσουν ηλεκτρονικά

Πηγή: Καλά Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου