Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Τα παιδιά του « Υφάδι» μάς περιμένουν στην έκθεση των πασχαλινών συνθέσεων τους

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, καθώς πλησιάζει το Πάσχα, τα παιδιά από το «Υφάδι» ετοιμάζουν στο Εργαστήρι τους Πασχαλιάτικες συνθέσεις και πανέμορφες πρωτότυπες λαμπάδες. Λαμπάδες για βαφτιστήρια, για παιδιά του Δημοτικού Σχολείου , εφήβους, μητέρες, πατέρες γιαγιάδες, παππούδες, ΟΛΕΣ φτιαγμένες από τα χεράκια τους με μεγάλη αγάπη και σε πολύ χαμηλό κόστος.Φέτος προσφέρθηκαν και βοηθούν εθελοντικά στην όλη προσπάθεια κυρίες του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας του ΕΕΣ και μαθήτριες του τμήματος Προσχολικής Αγωγής Ημερήσιας Φροντίδας παιδιών με Ειδικές Ανάγκες του ΙΕΚ Νάουσας.

Όλοι μαζί, σε ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη και κατανόηση της κάθε ιδιαιτερότητας, καλλιεργώντας τις ανθρώπινες σχέσεις, δημιουργούν και ετοιμάζουν την Πασχαλιάτικη έκθεση.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές, που συμβάλουν στην προσπάθεια του συλλόγου ΑμεΑ «Υφάδι», ο οποίος όπως γνωρίζουμε είναι ο μόνος στην πόλη μας που δεν έχει καμιά κρατική επιχορήγηση και τα έξοδα λειτουργίας του καλύπτονται αποκλειστικά από τα έσοδα των Εκθέσεων.

Γι’ αυτό αξίζει να στηρίξουμε αυτήν τόσο αξιόλογη και ανθρώπινη προσπάθεια, που δίνει χαρά σε πολλά άτομα ΑμεΑ της πόλης μας αλλά και της γύρω περιοχής.Το μαγαζάκι θα λειτουργεί από 9 έως 23 Απριλίου, πρωί-απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Πηγή: εφημερίδα ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου