Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

2ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο



Μήνυμα του Προέδρου του Συνεδρίου 

Αγαπητοί Επιστήμονες της μελέτης της διάδρασης των νέων Τεχνολογιών με τον άνθρωπο,

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο 2ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή, της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Porto Palace, στη Θεσσαλονίκη, 1-3 Απριλίου του 2011.

Βρισκόμαστε στην αρχή της ψηφιακής εποχής και οφείλουμε να αντιληφθούμε όλοι, ότι οι νέες Τεχνολογίες εισήλθαν ορμητικά στην ζωή του Ανθρώπου, επηρεάζοντας αλλά και διαμορφώνοντας σε μεγάλο βαθμό την εκπαίδευση, την επικοινωνία, την επιστήμη, την κοινωνική δικτύωση και την ανθρώπινη συμπεριφορά. 

Σκοπός μας και σε αυτό το συνέδριο είναι να παρουσιαστούν οι έρευνες ειδικών επιστημόνων σε μία προσπάθεια να καταγραφούν και στην Ελλάδα τα οφέλη αλλά και οι πιθανοί κίνδυνοι από τη χρήση των νέων τεχνολογιών, με απώτερο στόχο την ολοκληρωμένη γνώση των επιδράσεων των νέων τεχνολογιών στον άνθρωπο, για την περαιτέρω θωράκιση και ενδυνάμωση του ψηφιακού Πολίτη. 

Ως διοργανωτές και οικοδεσπότες θα προσπαθήσουμε, ώστε η συμμετοχή σας να είναι επιστημονικά γόνιμη και η παραμονή σας στην πόλη της Θεσσαλονίκης ιδιαίτερα ευχάριστη.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Ο Πρόεδρος
Δρ. Σιώμος Κωνσταντίνος

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου για περισσότερες πληροφορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου