Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ιστοσελίδα του Α.Σ.Τ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Στη νέα ιστοσελίδα του Α.Σ.Τ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ  μπορείτε να περιηγηθείτε και να γνωρίσετε τον κόσμο του αθλητισμού των ατόμων με προβλήματα όρασης και γενικότερα με αναπηρία.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τυφλών ¨ΗΦΑΙΣΤΟΣ¨, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2001 από άτομα με προβλήματα όρασης και μη με κοινό σημείο αναφοράς ανάμεσά τους την αγάπη για τον αθλητισμό, σε όλες τις μορφές του. Σκοπός του συλλόγου είναι να δώσει την δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα με προβλήματα όρασης να έρθουν σε επαφή με διάφορα αθλήματα, με στόχο αφενός την απόκτηση μιας καλής φυσικής κατάστασης και αφετέρου με την δυνατότητα να φτάσουν έως και τον πρωταθλητισμό. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του λειτουργούν τμήματα κλασικού αθλητισμού, κολύμβησης, σκακιού, goalball.

Στην έως τώρα παρουσία του ο Α.Σ.Τ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ έχει να επιδείξει σημαντικές διακρίσεις σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα, Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Πανευρωπαϊκά – Παγκόσμια Πρωταθλήματα, Παραολυμπιακούς Αγώνες. Από το 2003 και κάθε χρόνο ο Α.Σ.Τ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Διεθνές Τουρνουά Γκόλμπολ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΔΑ στα πλαίσια των εκδηλώσεων Αλεξάνδρεια του Δήμου που πλέον συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εκδηλώσεις του αθλήματος παγκοσμίως ενώ τον Μάρτιο του 2008 διοργάνωσε το 1ο Διεθνές Τουρνουά Γκόλμπολ Λιτοχώρου σε συνεργασία με τον Δήμο Λιτοχώρου με την συμμετοχή ελληνικών ομάδων, της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας και της Εθνικής ομάδας Ισραήλ.

Ο σύλλογος στεγάζεται στην Σχολή Τυφλών Θεσσαλονίκης, οδός Βασ. Όλγας 32. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2310 860622, 2310 814597, φαξ. 2310 860622, e mail: astifaistos@yahoo.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου