Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Επιμορφωτικό πρόγραμμα: "Γλώσσες και Παιδική Λογοτεχνία" (04-08/04/2011)

Το Διεθνές Κέντρο Παιδαγωγικών Σπουδών (Centre international d’études pédagogiques) στη Γαλλία προσφέρει σε Ευρωπαίους καθηγητές ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα με τίτλο «Γλώσσες και Παιδική Λογοτεχνία». Το πρόγραμμα θα εστιάσει σε μια ιστορική, πολιτισμική και διδακτική επισκόπηση της παιδικής λογοτεχνίας στην Ευρώπη, σε παραδείγματα καλών πρακτικών και / ή εργασίες πάνω στη χρήση βιβλίων, κριτήρια επιλογής βιβλίων, διάφορες μεθοδολογίες, συνεργασία με εκδότες και οργανισμούς που προωθούν την ανάγνωση και τη γλωσσική διδασκαλία.

Το σεμινάριο «Γλώσσες και Παιδική Λογοτεχνία» αποτελεί μέρος της βάσης δεδομένων επιμορφωτικών σεμιναρίων που προσφέρονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Οργάνωσης Ελεύθερου Εμπορίου και της Τουρκίας μπορούν να ζητήσουν οικονομική ενίσχυση Comenius.
Προθεσμία εγγραφής: 15 Σεπτεμβρίου 2010

Για χρηματοδότηση της επιμόρφωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ζητήσουν άμεσα οικονομική ενίσχυση Comenius από την Εθνική Μονάδα Συντονισμού της χώρας τους όσο το δυνατόν πιο σύντομα και όχι αργότερα από τις 15 Σεπτεμβρίου 2010.

Ημερομηνίες επιμόρφωσης: από 4 έως 8 Απριλίου 2011

Η ιστοσελίδα http://www.langues-litterature-jeunesse.eu/ παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες: στόχοι, χρονοδιαγράμματα, προγράμματα, ημερομηνίες, διαδικασίες εγγραφής και δίδακτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Περιεχόμενα: Dominique Satgé langues-litterature-jeunesse@ciep.fr
Οργάνωση: : Marie Salaün salaun@ciep.fr

Πηγή: Πύλη για την Ελληνική Γλώσσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου