Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

«Είμαστε διαφορετικοί – όλοι αλλάζουμε!»

«Είμαστε διαφορετικοί – όλοι αλλάζουμε!» προτείνει φέτος το καλοκαίρι η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας.
Φέτος το καλοκαίρι η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας συνεργάζεται και πάλι με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας και μαζί οργανώνουν την καλοκαιρινή καμπάνια φιλαναγνωσίας και δημιουργικής έκφρασης, αυτή τη φορά, με θέμα «Είμαστε διαφορετικοί – όλοι αλλάζουμε!».

Ένα καλοκαίρι για να ανακαλύψουμε ό,τι μας κάνει μοναδικούς, να μιλήσουμε για τις διαφορές μας και να κατανοήσουμε τις διαφορές των άλλων. Μέσα από αυτή τη διαδικασία όλοι αλλάζουμε και όπως σήμερα παραδέχονται οι περισσότεροι κοινωνικοί επιστήμονες, οι άνθρωποι που είναι ανεκτικοί απέναντι στις διαφορές των άλλων, έχουν περισσότερες ευκαιρίες στη μόρφωση, στην καριέρα τους και σε πολλούς άλλους τομείς της ζωής τους.

Ας παίξουμε, ας διαβάσουμε, ας γνωριστούμε ξανά από την αρχή κι ας είναι αυτό το καλοκαίρι η αφετηρία για να αλλάξουμε το τοπίο και να το κάνουμε πολύχρωμο.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου