Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους 22ους Deaflympics

Ύστερα από την έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της αθλητικής μας ομοσπονδίας, την Τετάρτη 2/6/10, αποφασίστηκε να γίνει ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010 και ώρα 11.00´ έξω από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στην οδό Κηφισίας 7. 
Ο λόγος της συγκέντρωσης είναι οι πολυσυζητημένοι 22nd Deaflympics 2013 (Ολυμπιακοί Αγώνες Κωφών) που πλέον αμφισβητείται η φιλοξενία τους στη χώρα μας. Μαζί μας στη συγκέντρωση θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ι.C.S.D. - International Committee of Sports of the Deaf (Διεθνής Επιτροπή Αθλητισμού Κωφών), Mr. Craig A. Growley και η Εκτελεστική Διευθύντρια Mrs.Tiffany Granfors, η οποία παρακολουθεί εδώ και χρόνια την εξέλιξη της πορείας που αφορά στη φιλοξενία των αγώνων.

Οι δύο εκπρόσωποι της I.C.S.D. θα συναντηθούν στις 12.00´ με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Πάνο Μπιτσαξή στο γραφείο του όπου θα οριστεί η… τύχη των Ολυμπιακών Αγώνων 2013! Διευκρινίζουμε ότι μέχρι σήμερα, η ΕΟΑΚ και η I.C.S.D. δεν έχουν λάβει οριστική απάντηση από την Γ.Γ.Α. εάν θα φιλοξενηθούν η όχι οι ολυμπιακοί αγώνες στη γενέτειρά τους, παρά τις εξωφρενικές μειώσεις του προϋπολογισμού που καταθέσαμε πρόσφατα.

Καλούμε όλους τους φίλους του αθλητισμού των κωφών και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα, να δώσουν την παρουσία τους και να στηρίξουν το αίτημα της αθλητικής ομοσπονδίας που δεν είναι άλλο από το ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ 22nd DEAFLYMPICS 2013 στην Ελλάδα.

Για το Δ.Σ. της Ε.Ο.Α.Κ.,
Ιωάννης Στουφής Αργύρης Φωτίου
Πρόεδρος Γενικός Γραμματέας

Πηγή: Ε.Ο.Α.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου