Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ESA Kids,Space Gallery – Διαγωνισμός Καλλιτεχνικής Δημιουργίας

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος – European Space Agency (ESA) συνεχίζει και τον Ιούνιο τη διεξαγωγή καλλιτεχνικού διαγωνισμού με θέμα σχετικά με τον τομέα του Διαστήματος. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι μαθητές ηλικίας έως και 14 ετών. 
Οι καλύτερες συμμετοχές κάθε μήνα επιλέγονται προς εμφάνιση στον ιστότοπο του Οργανισμού (www.esa.int) και συγκεκριμένα στο τμήμα ESA Kids, Space Gallery, ενώ ο τελικός νικητής λαμβάνει ειδικό βραβείο από τον Οργανισμό. 

Το θέμα του τρέχοντος διαγωνισμού είναι «Ταξίδι στον Άρη», με την 30η Ιουνίου 2010 ως καταληκτική ημερομηνία παράδοσης των έργων, η οποία γίνεται μέσω e-mail: apollokids@esa.int, ή ταχυδρομικώς: ESA Kids, ESRIN, Via Galileo Galilei, C.P. 64 I-00044, Frascati, Italy, από τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι παρακαλούνται στη συνέχεια να κοινοποιήσουν τα στοιχεία τους μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση: des-mel@ypepth.gr. 

Σημειώνεται ότι στον προηγούμενο διαγωνισμό, μία από τις ελληνικές συμμετοχές κέρδισε την πρώτη θέση. Σας ευχόμαστε και σε αυτό το διαγωνισμό καλή επιτυχία.

Περισσότερες πληροφορίες («Space Gallery Competition»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου