Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Ευκαιρίες κατάρτισης από τη Fair Trade Hellas

Ενημερωτικό μήνυμα

Αγαπητοί φίλοι,

σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν δύο ανεπανάληπτες ευκαιρίες κατάρτισης για ενεργή συμμετοχή και άτυπη εκπαίδευση στο εξωτερικό:

1. Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Sustainable development in cultural diversity: Europe- Asia Bridge for youth empowerment, η Fair Trade Hellas έχει την ευκαιρία να στείλει για μια περίοδο 10-14 ημερών μεταξύ των μηνών Μαϊου και Οκτωβρίου, ένα άτομο έως 30 ετών σε μία από τις εξής χώρες: Ταϋλάνδη, Ινδονησία, Λάος, Καμπότζη, Βιετνάμ, Μαλαισία.
Ο συμμετέχων θα έχει την ευκαιρία να απασχοληθεί σε μία δράση τοπικής εθελοντικής οργάνωσης είτε σταγραφεία είτε στο πεδίο της δράσης. (Η δράση θα αποφασισθεί από κοινού, βάσει των χρονικών αναγκών της οργάνωσης, τη διαθεσιμότητα των θέσεων και των γνώσεων και ικανοτήτων του εθελοντή). Για το ταξίδι υπάρχει δαπάνη συμμετοχής της οργάνωσης μέχρι το ποσό των 400 ευρώ, που θα επιστραφεί στον εθελοντή εντός ενός μήνα από το τέλος του προγράμματος.

2. Η Fair Trade Hellas συμμετέχει ως εταίρος στο διεθνές βιωματικό σεμινάριο SHOUT OUT LOUD, Marketing and PR for NGO's in international youth work, στη Βουδαπέστη από τις 21 έως τις 29 Αυγούστου. Το πρόγραμμα θα καλύψει το 70% του κόστους του εισητηρίου του συμμετέχοντος, ο οποίος θα πρέπει να καταθέσει απευθείας στην οργάνωση στη Βουδαπέστη το ποσό 40 ευρώ. Όλα τα έξοδα διαμονής και διατροφής είναι καλυμμένα.

Για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, πρέπει:
- να είστε κάτοχος της κάρτας υποστηρικτή της Fair Trade Hellas (εάν δεν την έχετε, μπορείτε να την εκδόσετε)
- να στείλετε μια επιστολή που να εξηγείτε γιατί θέλετε να συμμετέχετε στο σεμινάριο (motivation letter), μια περιγραφή σας και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας στο volunteers@fairtrade.gr
- να συμφωνήσετε για την προσφορά 40 ωρών εθελοντικής εργασίας στην οργάνωση μας σε μακροπρόθεσμη ή βραχυπρόθεσμη βάση.

Η ομάδα της  Fair Trade Hellas 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου