Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Διατροφικά!


Ολοένα και περισσότερες έρευνες επιβεβαιώνουν πως το πρωινό είναι από τα πιο σημαντικά γεύματα της ημέρας, ειδικότερα για τα παιδιά, που βρίσκονται σε περίοδο ανάπτυξης. Όμως, πολλοί γονείς είτε υποτιμώντας την αξία του είτε λόγω βιασύνης εξαιτίας της καθημερινής ρουτίνας, δεν μαθαίνουν στα παιδιά τους να τρώνε συστηματικά πρωινό.
Πολλοί είναι οι λόγοι που θα πρέπει τα παιδιά να έχουν πρωινό γεύμα και μάλιστα ιδιαίτερα προσεγμένο σε θρεπτικά συστατικά.

Να απαγορευθεί η διαφήμιση «σκουπιδοτροφίμων», όπως πατατάκια, γαριδάκια και κρουασανάκια, ζητά το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή από την κυβέρνηση.

Παγωτό, ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριούΤο παγωτό είναι ο μεγαλύτερος διατροφικός «πειρασμός» του καλοκαιριού, αλλά και το πλέον παρεξηγημένο σνακ. Στην πραγματικότητα, διατροφικά είναι πολύ καλύτερο απ’ ό,τι νομίζουμε. Γι’ αυτό απολαύστε το, αλλά στο πλαίσιο μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής.

Το παγωτό μάς… ζεσταίνει Μπορεί υπό τους 40 βαθμούς Κελσίου η κατανάλωση ενός παγωτού να είναι σωτήρια, ωστόσο λίγο αργότερα, οι θερμίδες που θα πρέπει να κάψει ο οργανισμός, ανεβάζουν στα ύψη τη θερμοκρασία του σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου