Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Φιλανθρωπική εκδήλωση "Pimp My Kid"





Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στη Νότια Πύλη της HELEXPO ακριβώς απέναντι από τη Χ.Α.Ν.Θ. θα πραγματοποιηθεί η φιλανθρωπική εκδήλωση «Pimp My Kid». Η εκδήλωση που πραγματοποιείται με την πρωτοβουλία του εναλλακτικού κομμωτηρίου Pimp My Style θα διαρκέσει από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.
Τα έσοδα θα διατεθούν στη φιλανθρωπική, μη κερδοσκοπική οργάνωση «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» η οποία φιλοξενεί κακοποιημένα και εγκαταλελειμμένα παιδιά, κατόπιν εισαγγελικής απόφασης.
Η εκδήλωση «Pimp My Kid»: πρόκειται για ένα μεγάλο παιδικό πάρτυ με πρωταγωνιστές τα παιδιά, όπου κομμωτές από διάφορα κομμωτήρια της Θεσσαλονίκης θα δώσουν χρώμα και θεατρικότητα στα μαλλιά και τα πρόσωπα τους. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει Άγιους Βασίληδες, κλόουν, ξυλοπόδαρους και λαχειοφόρα αγορά. 
Το πάρτυ είναι μια προσφορά διαφόρων εταιρειών, οι οποίες θα προσφέρουν τα προϊόντα τους δωρεάν, τα οποία θα διατίθενται στο κοινό σε συμβολικές τιμές.
Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην παραπάνω εκδήλωση και επιθυμεί περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσει με την κ. Μαρία Αλεξιάδου του Pimp My Style στο 2310 960350 www.pimpmystyle.gr/blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου