Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. σε εκδηλώσεις στην Πάτρα (ΕΣΑμεΑ, 17/12/2009)


Ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, θα μεταβεί στην Πάτρα την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις του αναπηρικού κινήματος. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009 και ώρα 19.00 θα παραστεί σε εορταστική, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία Πάτρας, η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία του Συλλόγου (Σισσίνη 6).

Επιπλέον, το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 19.30 στο VESO MARE, αίθουσα Αίγλη (Ακτή Δυμαίων 17, Πάτρα), θα χαιρετίσει την εκδήλωση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) και της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας. 
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα 20 χρόνια από την ίδρυση της Ε.Σ.Α.μεΑ, ενός φορέα που εκπροσωπεί το 10% του ελληνικού λαού και που δίνει σάρκα και οστά στην Αρχή: «Τίποτα για τα άτομα με αναπηρία, χωρίς τα άτομα με αναπηρία», καθώς και στην αναγκαιότητα θέσπισης ενός Εθνικού Προγράμματος Δημοσίων Πολιτικών για την Αναπηρία. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ αφιερωμένο στα 20 χρόνια της Ε.Σ.Α.μεΑ., θα πραγματοποιηθούν ομιλίες επισήμων και στη συνέχεια θα παρατεθεί δείπνο.
Πηγή : Δελτίο Τύπου 17/12/2009  ΕΣΑμεΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου