Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Δήμο Ωραιοκάστρου




Ο Δήμος Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την Ομάδα «Φαντασία» διοργανώνει το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, από τις 11:00- 13:00 μ.μ., μεγάλη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον αυλόγυρο του Δημοτικού Γυμναστήριου του Ωραιοκάστρου «Κονταξοπούλειο».
Φουσκωτά διακοσμητικά τρίμετρα καρουζέλ, χιονόμπαλες που φωτίζονται με πολύ χιόνι το εσωτερικό τους, φουσκωτοί χιονάνθρωποι, οικογένειες χιονάνθρωπων, φωτεινές αψίδες, θα είναι το σκηνικό το οποίο θα περιβάλλει τα δημιουργικά εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, origami και ζωγραφικής!
Τα παιδιά θα ζυμώσουν με αμυγδαλόψιχα τα χριστουγεννιάτικα μπαστουνάκια τους  και θα τα πασπαλίσουν με άχνη ζάχαρη (σε συνεργασία με τους ζαχαροπλάστες του ΙΙΕΚ HOTELIA)!
Θα φτιάξουν πολύχρωμα «μαγικά» χιονολούλουδα με την τέχνη του origami! Θα ζωγραφίσουν και θα γράψουν τις επιθυμίες τους στον Άγιο-Βασίλη και με την βοήθεια των ξωτικών του θα τα βάλουν στο γραμματοκιβώτιο που θα τα πάει κατευθείαν στον Βόρειο Πόλο!
Η γιορτή θα συνεχιστεί με το Χριστουγεννιάτικο Ξεφάντωμα!
Τάρανδοι και χιονάνθρωποι-μασκώτ, τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη μαζί με την Λευκή Νεράιδα των Χριστουγέννων θα χορέψουν, θα τραγουδήσουν και θα παίξουν με όλα τα παιδιά δημιουργώντας μια μαγική χαρούμενη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!
Είσοδος ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου